Voorkom verrassingen en laat je tijdig informeren door onze experts!

Technisch productadvies bij Sickmann Woninginrichting

Wil je weten wat je (on)mogelijkheden zijn voor jouw interieur? Voor technisch advies kom je nooit te vroeg! Tijdens ons interieuradvies bespreken wij welke vloeren en raamdecoratie geschikt zijn voor jouw woonsituatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Want niets is vervelender dan vertraging oplopen tijdens de verbouwing of het niet kunnen uitvoeren van jouw woonwensen. Kom langs in onze winkel voor advies of maak alvast een afspraak via onze website. We zien je graag!

Ga je (ver)bouwen? Kom eerst langs voor technisch advies!

Kijk je graag naar verbouwprogramma’s op tv? Binnen een uur heeft het team een gehele verbouwing, renovatie en inrichting voor elkaar gekregen. Dat klinkt aantrekkelijk! De realiteit is helaas vaak anders. Een slecht afgestemde planning of de verkeerde bouwkeuzes zorgen geregeld voor stress en ontevredenheid. De raamdecoratie die je in gedachten had kan bijvoorbeeld niet geplaatst worden, terwijl de interieurarchitect het zo mooi heeft uitgetekend. Gelukkig is er een oplossing! Laat je tijdig adviseren over technisch advies, een planning en mogelijkheden. Zo lopen de verschillende partijen, zoals een stukadoor, stoffeerder of keukeninstallateur elkaar niet in de weg en ben jij tevreden over de ingemeten vloer en raambekleding. Een goede planning is écht het halve werk. Wij denken graag mee over een realistische planning zodat je net zo onbezorgd de verbouwing of renovatie doorkomt.

 

 

Technisch advies voor je ramen

De keuze in zonwering is oneindig. Ga je bijvoorbeeld mooie Duette® of Plissé Shades, rolgordijnen, (vouw)gordijnen of horizontale jaloezieën? Naast stijl, zijn ook de functionaliteit van de producten en het soort ramen van belang. Er zijn verschillende transparanties verkrijgbaar en de bedieningsmogelijkheden - zoals elektrische bediening - verschillen per product. Onze interieuradviseurs kunnen je goed helpen bij jouw keuzes, aan de hand van jouw voorkeuren en raamsituaties. Daarbij nemen we ook het soort raam en de kozijnen mee: is het een vast raam, draai-kiep of extra breed raam? En is het enkel, dubbel of HR++ glas? Al deze eigenschappen samen bepalen welke raamdecoratie en montage er geschikt zijn voor jouw ramen. Door hier tijdig rekening mee te houden kom je niet voor verrassingen te staan en kun je eventuele bouwkeuzes nog wijzigen. Kom langs voor technisch advies bij Sickmann Woninginrichting, we helpen je graag!

Laat je inspireren en overtuigen in onze winkel of bij jou thuis

Laat je inspireren en overtuigen in onze winkel of bij jou thuis

Plan je bezoek wanneer het jou uitkomt!

Plan je bezoek op de datum en het tijdstip dat het jou uitkomt. Er is op dat moment gegarandeerd een interieuradviseur voor jou beschikbaar. Via onze datumprikker kun je een adviesafspraak plannen voor je vloer, je raam, je wand of voor een uitgebreid interieuradvies als je grote verander- of nieuwbouwplannen hebt. 

Na ontvangst van jouw verzoek om een afspraak, bellen we je altijd even om deze definitief te bevestigen. Graag tot gauw!