Alle actuele aanbiedingen van Sickmann Woninginrichting.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

20% korting op Luxaflex® Horren

Gun jezelf het gemak van een hor en houd insecten ook in het najaar buiten. Je ontvangt bij ons nu 20% korting op de Horren van Luxaflex®. Kom langs en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

Gratis Bliss Motorisation bij NL Label zonwering

Je zonwering automatisch bedienen was nog nooit zo gemakkelijk. Je ontvangt nu bij alle NL Label zonwering gratis Bliss Motorisation! Bedien je zonwering met een druk op de knop of stel zelf scènes in. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone of de afstandsbediening en een Bluetooth verbinding. Benieuwd? Kom binnen voor een demonstratie!

Gratis Hub bij Luxaflex® gordijnen en houten jaloezieën met PowerView®

Kies ook voor het gemak van PowerView® Automation en bedien je raamdecoratie eenvoudig vanaf de bank. Ga voor een mooie combinatie van Luxaflex® gordijnen en Houten Jaloezieën en ontvang de Hub wifi-ontvanger t.w.v. 285,- gratis bij PowerView®. Kom binnen en vraag naar de voorwaarden.

20% korting op Houten Jaloezieën van Luxaflex®

Op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Kies voor de op maat gemaakte Houten Jaloezieën van Luxaflex®! Maak een adviesafspraak via het onderstaande formulier en ontvang alleen deze maand 20% korting! Plan eenvoudig jouw adviesgesprek bij je thuis of in de winkel met één van onze interieuradviseurs. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Samen maken we jouw woondromen waar!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief