Alle actuele aanbiedingen van Sickmann Woninginrichting.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

5e meter Kobe gordijnen kado

Speel met het licht zoals jij dat wil. Met transparante inbetweens of open geweven gordijnen laat je het licht op subtiele manier binnen. Zo is het op deze plek goed vertoeven tijdens zonnige dagen, ook als het buiten nog fris is.

Gratis top down/bottom up bediening bij Luxaflex® Duette® en Plissé Shades

De juiste lichtinval en privacy? Ga voor de handige Top down/bottom-up bediening voor Luxaflex® Duette® en Plissé Shades. Hiermee zet je de lichtinval geheel naar je eigen hand door de raamdecoratie van onder of boven aan te passen. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

50% korting op de 2e hor van Luxaflex®

Geniet ongestoord van frisse lucht met de horren van Luxaflex®. Profiteer tot en met 15 april van 50% korting op de 2e hor. Dat is nog eens een goede start van het voorjaar!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief