Alle actuele aanbiedingen van Sickmann Woninginrichting.

Bekijk onze acties

We verrassen je graag met goed advies én acties waar jij blij van wordt! Op deze pagina vind je de huidige acties van onze topmerken. Ben je benieuwd naar onze vloer-, wand-, en raamdecoratie? We adviseren je graag! Kom langs in onze winkel of plan een persoonlijk adviesgesprek.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

40% korting op iedere 2e meter NL Label gordijnen

Profiteer van hoge korting op de mooiste NL Label gordijnen. Kies uit vele stoffen, variërend van transparant tot bijna verduisterend. Bekijk de uitgebreide collectie NL Label gordijnen in de winkel en profiteer van 40% korting op iedere 2e meter!

40% korting op iedere 2e zonwering van NL Label

Filter het zonlicht zoals jij dat wil en kies jouw favoriete product uit de brede NL Label zonwering collectie. Ga je voor horizontale of houten jaloezieën, voor sfeervolle vouwgordijnen, multi-, plissé- of Duette shades? Deze én meer producten uit de collectie vind je in onze winkel. Kom langs en profiteer!

40% korting op iedere 2e meter NL Label PVC

In de PVC-collectie van NL Label vind je moderne, praktische vloeren voor iedere woonstijl! Kies voor een mooie houtlook, steen- of betonlook. NL Label! Bekijk de uitgebreide collectie in onze winkel en profiteer van korting op PVC!

40% korting op iedere 2e NL Label hor

Met een goede hor laat je insecten en pollen buiten, terwijl je geniet van frisse lucht in huis. De collectie van NL Label bestaat uit verschillende soorten horren voor ramen en deuren. Kom langs voor advies en profiteer van korting op horren!

40% korting op iedere 2e meter NL Label tapijt

Ga voor een heerlijk comfortabel tapijt van NL Label! De uitgebreide collectie bevat moderne kleuren en materialen. Kom langs voor advies en profiteer direct van korting op NL Label tapijt.

40% korting op iedere 2e meter NL Label vinyl

Ga voor praktisch, kwalitatief vinyl van NL Label! De uitgebreide collectie bevat moderne prints zoals hout- en betonlook. Kom langs voor advies en profiteer direct van korting op NL Label vinyl.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief