Kom helemaal tot rust

Maak van jouw slaapkamer een comfortabele en rustgevende ruimte. Sickmann Woninginrichting biedt de meest uitgebreide collecties en presentaties van bedden, bedtexielboxspringskussens en matrassen. Met onze slaapadviseurs in huis helpen wij je graag bij het realiseren van een goede nachtrust, afgestemd op jouw slaapcomfort.

Inspiratie over onze slaapcollectie

Ontdek onze slaap collectie

Ontdek onze slaap collectie

Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het realiseren van een goede nachtrust. Ontdek onze collecties:

Al je favoriete slaap merken

Meer weten over onze slaapcollectie

Laat je adviseren

We willen het liefst allemaal kunnen genieten van een goede nachtrust, waardoor je de dag veel energieker en positiever begint. Maar hoe zorg je voor de maximale ondersteuning? Een matras is enorm bepalend voor het slaapcomfort en in hoeverre je lichaam tot rust komt in bed. Kijk bij de aankoop van een matras vooral naar je persoonlijke wensen. Heb je het vaak warm/koud ’s nachts, ben je op zoek naar veerkrachtigheid, een stevige ondersteuning of juist een heel zacht matras? Het is belangrijk dat je ruggengraat na een lange dag weer terug in haar natuurlijke vorm kan uitrusten.

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke buitenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten op je terras of balkon.

Inspiratie

Woon je in de regio Almere, Lelystad en Huizen

Graag adviseren de interieuradviseurs van Sickmann Woninginrichting jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij de zekerheid van de beste aankoop. Loop gewoon eens binnen bij ons in de winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed adviesgesprek.