Sluiten

Quick-Step laminaat en PVC in de regio Almere, Lelystad en Dronten

Sickmann Woninginrichting is de Quick-Step Laminaat en PVC specialist

Sickmann Woninginrichting is dé Quick-Step laminaat en PVC specialist bij u in de buurt specialist voor de regio Almere, Lelystad en Dronten. Sickmann Woninginrichting is de erkende interieurspecialist voor Quick-Step laminaat en PVC voor de regio Almere, Lelystad en Dronten. Sickmann Woninginrichting biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Quick-Step, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar laminaat of PVC. Kiest u voor Quick-Step laminaat en PVC, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Quick-Step graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Quick-Step vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Sickmann Woninginrichting

Bekijk de vele mogelijkheden van Quick-Step. Sickmann Woninginrichting biedt u de meest uitgebreide collecties vloeren in de regio Almere, Lelystad en Dronten

  • Praktisch laminaat

    Bij Sickmann Woninginrichting hebben we veel ervaring met al onze producten, ook weten we alles van het onderhoud. Nog fijner is natuurlijk wanneer er zo min mogelijk onderhoud nodig is, zoals bij de vloeren van Quick-Step. Daarnaast is het laminaat makkelijk te leggen, zelfs in de kleinste hoekjes, door het uniclic systeem, en altijd scherp geprijsd!

  • Praktisch PVC

    Wanneer de vloer van uw dromen eenmaal ligt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Met de vinylvloeren van Quick-Step mag dit geen probleem zijn. Deze kunnen zeer goed tegen water door de extra waterbestendige laag, waardoor ze ook in de badkamer of keuken prima passen!

  • Een aangename omgeving

    In combinatie met de Quick-Step ondervloer maken de vinyl en laminaatvloeren een massief geluid. Dit zorgt voor een aangename sfeer in huis waarvan u niet had verwacht dat laminaat hiervoor zou kunnen zorgen. Wilt u dit met eigen ogen zien, en met eigen oren horen? Kom dan een kijkje nemen in onze woonwinkel.

Onze Quick-Step adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hans van der Veen
Interieuradviseur ramen, vloeren en wanden

Adres

Zoetelaarspassage 2
1315 AX Almere

Contact

036-5331906
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke donderdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.