Sickmann Woninginrichting is dé Pullman boxspring bedsysteem specialist voor de regio Almere, Lelystad en Dronten.


Plan afspraak

Met de term boxspring wordt tegenwoordig feitelijk een compleet bedsysteem bedoeld. Sickmann Woninginrichting is de Pullman boxspring bedsysteem specialist voor de regio Almere, Lelystad en Dronten. Oorspronkelijk vormde de boxspring alleen de bedbodem van een bedsysteem. Een boxspring-combinatie is opgebouwd uit een gestoffeerd onderstel op pootjes, een matras en eventueel een topmatras. Ter verfraaiing van de boxspring kunt u kiezen uit meerdere hoofd- en voetenborden. Daarnaast kunnen wij een ruime keuze presenteren stoffering en kleuren. Voor elk slaapkamerinterieur is dus wel een boxspring te vinden. U wilt graag de beste boxspring in uw slaapkamer en geholpen worden door een specialist. Daarom adviseren wij Pullman en laten wij u in onze winkel graag zien waarom. Als u vooraf een afspraak maakt, maken wij alle tijd voor u vrij.

Plan afspraak

Nieuw boxspring bedsysteem? Er valt heel wat te kiezen bij Sickmann Woninginrichting

 • Pullman boxsprings

  Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. Er zijn 3 boxspringcollecties: Goldline, Silverline en All Inclusive.

 • Pullman matrassen

  Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn op het eerste gezicht de primaire vereisten voor een matras. Maar de één wil liever wegzinken in een wolk van dons terwijl de ander lekkerder ligt op een stevigere of hardere matras. De zoektocht van al die verschillende mensen naar hun optimale slaapcomfort is voor Pullman het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een grote diversiteit aan matrassen. Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van! Er zijn 2 matrassencollecties, de Goldline en de Silverline.

 • Pullman comforttoppers

  De Comfort Topper is een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt. Verwen uzelf en laat u omhelzen door comfort.

 • Pullman accessoires

  Pullman heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kunt u uw boxspring aankleden met een hocker, nachtkastje, voetenbank en diverse poten

 •  
  Pullman Goldline boxspring

  Luxueus comfort

  Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. En om preciezer te zijn: een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Creëer uw eigen, dubbeldikke slaapcomfort met een boxspring en matras uit de Pullman Goldline collectie, naar keuze aangevuld met een Comfort Topper.

   
 •  
  Pullman Silverline boxspring

  23 cm hoge basis

  Een goede nachtrust begint bij een bed waar u niet wakker van ligt; dat hebben wij al voor u gedaan. Met slaapcomfort op hoog niveau als resultaat. De Pullman Silverline collectie wordt gekenmerkt door een 23 cm hoge boxspring als comfortabele basis, waarop u uw persoonlijke Pullman bed samenstelt met een Pullman matras en eventueel nog een Comfort Topper van uw keuze.

   
 •  
  Pullman All Inclusive Plus boxspring

  De alles in één oplossing

  Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wilt zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comfort topper, zijn er de Pullman All Inclusive modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. De All Inclusive stoffering, uitgevoerd in een rijke structuurstof, biedt een keuze uit acht verschillende sfeerkleuren. Beide Pullman All Inclusive boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. All Inclusive, dat is zorgeloos slaapcomfort met oog voor uw smaak, voor een attractieve alles-in-een-prijs.