Mooi én praktisch, de vinyl vloeren van NL Label.


Vanaf een 2, 3 of 4 meter brede rol, ontvouwt zich heel snel een naadloze designvloer die niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch is. De vinyl vloeren uit de NL Label collectie zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag. Ga je voor houtstructuur of een betonlook? Onze designers en productontwikkelaars slagen er telkens weer in zeer natuurgetrouwe vinyl vloeren te ontwikkelen. Daardoor is er voor elke smaak en iedere woonstijl een mooie vinyl vloer te vinden. In onze collectie vinyl vloeren vind je meer dan 50 kleuren om uit te kiezen. Er zit hoe dan ook iets voor jou tussen! Kom naar Sickmann Woninginrichting, jouw binnenhuisadviseur in de regio voor de regio Almere, Lelystad en Dronten, om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

De voordelen van ons private label NL Label.

  • de mooiste producten, geselecteerd op basis van dé woontrends van dit moment.

  • de collecties zijn samengesteld door onze eigen stylisten.

  • de producten in de NL Label collectie zijn niet alleen gekozen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege goede kwaliteit.

  • wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

  • elk NL Label product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • je krijgt op NL Label producten altijd een passende garantie.

bekijk onze folder vol voordeel md-lg

bekijk onze folder vol voordeel

Sickmann Woninginrichting is de erkende interieurspecialist in vloeren voor de regio voor de regio Almere, Lelystad en Dronten.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw vloer!
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.