Sickmann Woninginrichting is dé schuifdeuren specialist voor de regio Almere, Lelystad en Dronten


Wie op zoek is naar een kastinterieur of schuifwand van betaalbare topkwaliteit, kiest daarom voor Allure. Met Allure haalt u een schuifdeurkast of schuifwand van buitengewone kwaliteit in huis. De designs zijn oogstrelend. Het loopwerk, de panelen en omlijsting zijn duurzaam. De afwerking is fraai.

De functionaliteit en uitstraling van de schuifdeurkast bepaalt u zelf, want een Allure is volledig naar eigen wens samen te stellen. Uw meubel wordt op maat gemaakt en laat zich naadloos integreren in uw persoonlijke leef- of werkruimte.

Binnen 4 weken volledig op maat gemaakt, leverbaar in vele kleuren en helemaal naar uw wensen aangepast.

 • Nieuw in de collectie: landelijke schuifdeuren

  Met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren van Allure kunt u uw interieur een meer landelijke uitstraling geven. In combinatie met ons op maat gemaakte kastinterieur maakt u uw klassiek of schuifdeurkast compleet.

 • Aktiekast deuren


  Een top kwaliteit schuifdeur tegen absolute bodemprijzen. Nederlands fabrikaat. Volledig op maat gemaakt en leverbaar in de meest populaire kleuren.

 • Aktiekast interieur


  U wilt een topkwaliteit kastinterieur op maat en ook de kosten binnen de perken houden. Kies dan voor Aktiekast, een kastinterieur zonder fratsen. Een modulair systeem om uw kast optimaal te kunnen indelen. Topkwaliteit tegen een absolute bodemprijs!

 • Meet- en montageservice


  De kwaliteit van een schuifdeurkast op maat komt optimaal tot zijn recht wanneer u alle mogelijkheden met ons bespreekt. Wij geven vakkundig en persoonlijk advies. Kasten worden altijd ingemeten en gemonteerd door een vakman. Zo bent u verzekerd van 100% tevredenheid.