Dit wilje wetenover visgraatvloeren

Een visgraatvloer is een echte eyecatcher voor je interieur. En hoewel het is een klassieker is, is het ook een van de meest populaire vloeren uit onze collectie. We vertellen je er graag alles over.

Klassieke eyecatcher

Een visgraatvloer laat zich typeren door het speelse patroon: de planken zijn allemaal even lang en breed en worden in een hoek van 90 graden gelegd. Een echte klassieker die je in de zestiende eeuw vooral veel zag in statige interieurs. Maar tegenwoordig dus ook heel modern. Een visgraatvloer geeft veel dynamiek aan een ruimte en past bij elke interieurstijl. Of je nu van klassiek, industrieel of landelijk houdt.

Visgraatvloer pvc

Een visgraatvloer is verkrijgbaar in hout, maar ook in pvc. In onze collectie vind je verschillende kleuren en afwerkingen van een pvc-visgraatvloer. En, door de nieuwste technieken kun je de pvc-stroken niet van echt hout onderscheiden. Zo heb je wel de klassieke uitstraling van de vloer, maar niet het onderhoud. Ook een voordeel: pvc is ook geschikt voor vochtige ruimtes als de keuken en badkamer én is geschikt voor vloerverwarming.Naast deze voordelen heeft een pvc-vloer meer fijne eigenschappen. De vloer is ‘stiller’ dan een houten vloer, ontzettend duurzaam en natuurlijk hartstikke mooi. Je leest meer over de voordelen van een pvc-vloer in het blog: ‘Ontdek de voordelen van pvc vloer’.

We komen de visgraatvloer graag bij je leggen

Ben je overtuigd en wil je thuis een pvc-visgraatvloer? Het leggen van een visgraatpatroon dient secuur te gebeuren, een kleine afwijking in het begin kan zorgen voor grote kieren aan het einde. Het is daarom verstandig om de vloer te laten leggen door een expert. Om deze reden komen wij graag bij je langs om ervoor te zorgen dat je vloer perfect wordt gelegd. Meer weten? Kom langs in de winkel of maak hieronder vast een afspraak voor vloeradvies.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.