Een vrolijke muurmet behang vanEijffinger & Rice

Slogan logo Dat is een goed idee!

Kan jouw interieur wel een vrolijke noot gebruiken? Goed nieuws! Behangleverancier Eijffinger en lifestylemerk Rice hebben de handen opnieuw ineen geslagen en komen met een tweede behangcollectie vol vrolijke prints! We laten ze graag aan je zien!

Een feestje aan de wand met Eijffinger en Rice

De merken Eijffinger en Rice zijn een goede match. Beide merken houden van producten met een duidelijke signatuur en dat is te zien! Net als de eerste collectie zit ook de collectie Eijffinger + Rice 2 vol uitgesproken behang met veel kleur en een grote diversiteit aan prints. Van speelse tijgers tot vrolijke stippen en van grote en kleine bloemenprints tot wandgrote wallpowers. Als je daar niet vrolijk van wordt…

Het leukste behang van Eijffinger & Rice voor de kinderkamer

Is er een kleintje op komst of is je kind toe aan een nieuwe kamer? Met behang kun je de sfeer voor een baby- of kinderkamer goed bepalen of veranderen. Het behang uit de nieuwe collectie van Eijffinger is bij uitstek geschikt voor een vrolijke baby- of kinderkamer. Stippen, dieren, bloemen, inspirerende teksten… Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de behangcollectie van Eijffinger. Een kleurrijk behangetje is prachtig voor op de babykamer of kinderkamer, je wordt er gelijk vrolijk van! Kies je voor een kleurrijk behang met een drukke print? Hou dan het kleurenpalet van het behang ook aan voor de rest van de kamer. Op deze manier wordt de slaapkamer niet té druk en overdadig en hou je het geheel mooi in balans.

Het hoeft natuurlijk niet bij de baby- of kinderkamer te blijven. Ook de woonkamer, het kleinste kamertje in huis én de hal kunnen wel een vrolijke noot gebruiken! Op de sfeerbeelden van Eijffinger en Rice is goed te zien hoe het kleurrijke behang te combineren is. Voeg vooral veel vrolijke accenten aan je interieur toe om de sfeer goed neer te zetten!

Ben je benieuwd naar deze en andere behangprints? In onze winkel liggen de behangboeken voor je klaar. We adviseren je ook graag over de combinatie van vloer- wand- en raamdecoratie voor de babykamer en kinderkamer, maar natuurlijk ook de andere ruimtes in huis. Maak alvast een afspraak voor ons gratis interieuradvies!