De voordelenvan eenprofessionele stoffeerder

In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste collecties laten zien en voelen, maar wij kunnen u ook van A tot Z helpen met het leggen van een nieuwe vloer. Wij komen de vloer bij u inmeten, egaliseren, leggen en leveren de klus schoon op. Heeft u last van een slechte akoestiek of mist u warmte in uw interieur? Samen kijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is. We nemen u een hoop zorgen uit handen en garanderen een superstrak en mooi resultaat. Vier redenen om voor ons te kiezen!

Inmeten

Het leggen van een vloer luistert nauw en komt op de centimeter nauwkeurig. Als u er per ongeluk één of twee centimeter naast zit, kan dat van grote invloed zijn op het uiteindelijke resultaat. Om een perfect eindresultaat te garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten. Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd en zijn de gevolgen niet voor uw eigen rekening.

Egaliseren

Een harde vloer zoals een vinylvloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Een perfecte klus voor onze stoffeerders. Omdat een vinylvloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Dat geldt ook voor andere vloeren zoals linoleum. Anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. Herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf, dus een goede voorbereiding is het halve werk.

Leggen

Als u een rechttoe rechtaan huis hebt, kunt u zelf proberen om een vloer te leggen. De meeste ruimtes zijn helaas voorzien van gekke hoekjes of leidingen waar u rekening mee moet houden of wat dacht u van hoogteverschil. Een vloer leggen is daarom echt een klus voor een specialist. Bovendien moeten sommige vloeren op maat worden gemaakt of gesneden. Als u het aan een van onze stoffeerders over laat, weet u zeker dat u er nog jaren plezier van heeft.

Opruimen en schoonmaken

Als dat mooie tapijt eindelijk is gelegd of die strakke laminaatvloer waar u al maanden van droomde, wilt u er zo snel mogelijk van genieten. Niemand heeft zin om daarna het hele huis op te moeten ruimen of schoon te maken. Onze stoffeerders nemen al het restmateriaal mee en laten uw huis netjes achter. We gaan voor 100% maatwerk en zijn pas tevreden als u dat bent. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan lossen we dat meteen voor u op.

Bent u toe aan verandering in uw interieur?

Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren en wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk, genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!