Zo blijftje vloerals nieuw

Slogan logo Dat is een goed idee!

Wanneer je een nieuwe vloer aanschaft wil je ‘m natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, dan kun je er lang(er) van genieten. Hoewel elke vloer een ander soort onderhoud nodig heeft, zijn er een aantal zaken die voor elke vloer gelden. Met deze tips houd je de vloer als nieuw.

Tip 1: Laat de vloer goed leggen.

Een goed begin is het halve werk. Wanneer de vloer op je juiste manier gelegd wordt, weet je in elk geval zeker dat de basis goed is. Daarom bieden we jou onze legservice aan. En dat houdt meer in dan alleen maar het leggen van de vloer!

Nauwkeurige meting & inspectie
Heb je de perfecte vloer gevonden? Dan komen we nog eens bij je thuis om alles nauwkeurig op te meten. Naast de meting inspecteren we ook de ondervloer. De staat van de ondervloer is van groot belang om lang te kunnen genieten van je nieuwe vloer. We bekijken of er bijvoorbeeld schimmels zijn en of er sprake is van betonrot op de basisvloer en eventuele gebreken lossen we voor je op.

Professionele egalisatie
Niets zo vervelend als een nieuwe vloer met oneffenheden! Daarom vinden wij het belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt. Deze service bieden wij dan ook altijd als we een nieuwe vloer bij je komen leggen. Zo ben jij er zeker van dat je lang van je nieuwe vloer kunt genieten!

Vakkundig gelegd
Misschien wel de belangrijkste reden waarom je jouw nieuwe vloer door ons wilt laten leggen: je weet zeker dat hij vakkundig gelegd wordt. Want, vloeren leggen is een vak apart. Omdat wij er zeker van zijn dat we jouw nieuwe vloer perfect leggen, geven we jou 10 jaar garantie op je nieuwe vloer.

Tip 2: Gebruik meubelvilt en viltglijders

Om krassen op je nieuwe vloer te voorkomen kun je de vloer beschermen door onder je meubels zelfklevend meubelvilt te plakken. Check de viltjes regelmatig en vervang doorgesleten exemplaren.

Tip 3: Wees voorzichtig met schoonmaakmiddelen

Veel vloeren zijn gevoelig voor (agressieve) schoonmaakmiddelen. Check daarom altijd waar jouw type vloer wel of niet tegen kan. Wij werken graag met de producten van James.eu. Kies bij twijfel voor een natuurlijk product of alleen lauwwarm water. Dweil niet te nat en maak een vochtige vloer zo snel mogelijk droog.

Tip 4: Stofzuig regelmatig

Hoewel je het niet altijd ziet, blijft er toch veel vuil achter op een vloer. Door een paar kleine zandkorrels kunnen er al krassen op de vloer ontstaan. Voorkom krassen door regelmatig te stofzuigen.

Tip 5: Investeer in een goede schoonloopmat

Hoe minder vuil van buiten naar binnen komt, hoe schoner je vloer blijft. Plaats een goede schoonloopmat bij de voordeur, zodat zand en ander vuil niet mee naar binnen worden genomen. We adviseren je graag over een goede schoonloopmat.

Tip 6: Verdiep je in het onderhoud van de vloer

Een houten vloer, Marmoleum of pvc: elke vloer vraagt om een specifiek onderhoud. We vertellen je bij aankoop van jouw nieuwe vloer natuurlijk ook welk onderhoud de vloer nodig heeft. Zo weet je zeker dat je lang plezier van de vloer zult hebben!

Advies nodig over jouw nieuwe vloer? We helpen je graag! Kom langs in onze winkel of maak hieronder alvast een afspraak voor deskundig vloeradvies.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.