Trend:Tropischbehang

Slogan logo Dat is een goed idee!

Kleurrijke bloemen, exotische planten en prachtige palmen. Je hoeft er geen verre reis voor te maken: met een tropisch behang op de muur is het altijd zomer in huis. In de collectie VIVID van Eijffinger vind je voor elk interieur een mooie print.

Het behang uit de wereldse VIVID collectie bestaat uit verschillende dessins in uitgesproken kleuren, met wuivende palmen, frisse bananenbladeren en dromerige spatjes. Het kleurenpalet bestaat uit matte, zachte kleuren en verrassende kleurcombinaties, van naturel, mauve, blush en steen-roze tot teal, salie, oker, diep donkerblauw en zwart. Kies je voor een effen behang met zichtbare verfstreken of een van de handgeschilderde wallpowers om bij weg te dromen?


Handgeschilderde wallpowers

Je blijft er naar kijken: de handgeschilderde wallpowers uit de VIVID collectie staan vol met de allermooiste bloemen en planten. Je waant je helemaal in het oerwoud, maar dan gewoon thuis.

Tropische bladeren

Met een behang met een motief van palmbladeren haal je de tropische sfeer in huis. Het behang is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen zodat het past bij jouw interieur of de meubels die je al hebt.

Kleurrijk geheel

In de VIVID collectie vind je ook diverse unikleurige behangen met een subtiele print van verfspatjes of behang waarbij de verfstreken ziet. Deze behangen zijn verkrijgbaar in zowel tropische kleuren als geel, roze, maar ook in zachte tinten die weer goed te combineren zijn met de andere behangen.

Subtiel tropisch

Is kleurrijk niets voor jou? Geef je interieur dan een subtiel tropisch tintje met het behang met palmbomenprint. Het behang is verkrijgbaar in donkere, maar ook lichte tinten waardoor je het gemakkelijk te combineren is.

Stylingtips: combineer met velvet, goud & planten

Combineer het kleurrijke, tropische behang met meubels waarin de kleuren van het behang terug komen, zoals een velvet stoeltje een tint uit het behang. Versterk het tropische effect door veel groene planten aan je interieur toe te voegen. Ook goudkleurige meubels en accessoires zijn een goede match met de tropische prints en zorgen voor een werelds en spannend geheel.

Wil je de tropische behangprints in het echt zien of ben je benieuwd naar andere collecties van Eijffinger? Kom dan naar de winkel of maak een afspraak!