Welke raamdecoratiepast bijjou?

Slogan logo Dat is een goed idee!

Als je vaker thuis bent merk je hoe belangrijk goede raamdecoratie en zonwering is. Niet alleen voor het filteren en regelen van de lichtinval, ook voor een fijne sfeer en betere akoestiek. Maar voor welke raamdecoratie ga je? Maak kennis met de binnenzonwering van Luxaflex®.

Elegante houten jaloezieën

De collectie Houten Jaloezieën van Luxaflex® bestaat uit zowel natuurlijk hardhout als stijlvol imitatiehout dat extra duurzaam is. Kies uit prachtige natuurlijke nerven, strakke grijstinten of trendy kleuren voor een unieke stijl. Het hout draagt het FSC®-keurmerk, is op ethisch verantwoorde wijze verworven en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, zodat je er met een gerust hart van kunt genieten. Dag in, dag uit.

Horizontale jaloezieën voor elk interieur

Van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot super matte tinten, het bijzonder gevarieerde aanbod Horizontale Jaloezieën biedt een passende afwerking voor alle smaken en interieurs. De collectie omvat trendy pastelkleuren, luxe ogende metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de lichtinval over de lamellen, zodat het design nog beter tot uiting komt.

Twist® Rolgordijnen: een klassieke twist

Met de stijlvolle Twist® Rolgordijnen, een moderne variatie op het klassieke rolgordijn, pas je sfeer en lichtinval naar wens aan. De rolgordijnen worden op maat gemaakt voor elk raam. Van glimmende geweven patronen of strakke effen kleuren tot grafische accenten en stippenpatronen, je vindt altijd een ontwerp dat bij je stijl past.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van materialen als glanzend zijde, linnen, zacht fluweel en rijk chenille. Van vernieuwde klassieker met strakke lijnen tot het traditionele vouwgordijn – kies uit honderden patronen, strepen en effen kleuren.

Creatieve Rolgordijnen

Met innovatieve bedieningsopties, elegante stijlen en aandacht voor design details zet Luxaflex® de nieuwe standaard voor rolgordijnen. Het beproefde design biedt talloze creatieve opties voor elk raam. Van extra grote maten tot alternatieven voor lastig te bereiken dakramen.

Subtiele Duette® Shades

Dankzij de bijzondere celstructuur van Duette® Shades zorgt deze op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van het daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid én vermindering van het energieverbruik. Een geliefde raamdecoratie voor alle ramen in huis. Duette® Shades raambekleding kan zelfs aan de meest complexe designvereisten voldoen en wordt op maat gemaakt.

Plissé Shades

Dit designicoon laat zien dat schoonheid in eenvoud zit. De strakke, precieze en verfijnde raamdecoratie vindt zijn oorsprong in de ingetogen schoonheid van de Japanse origamikunst. De moderne Plissé Shades geven een frisse look aan iedere woonkamer of maken van je slaapkamer een ontspannen ruimte. Plissé Shades zijn uitermate geschikt voor draaikiep ramen en –deuren, zeker in combinatie met Trufit of Framefix.

De hele maand april staat bij ons in het teken van Luxaflex® raamdecoratie; raambekleding van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor elk raam en elke woonstijl. Bij Jouw Binnenhuisadviseur vind je noviteiten én mooie aanbiedingen. Bekijk deze alvast in ons Luxaflex® inspiratiemagazine. Haal het magazine nu gratis bij Sickmann Woninginrichting of bekijk 'm direct online.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.