Het zijnde Luxaflex®adviesweken!

Slogan logo Dat is een goed idee!

De Luxaflex® adviesweken zijn gestart! Tot november staan Duette® en Plissé Shades, Horizontale en Houten Jaloezieën en Horren in de schijnwerpers. Producten die juist in de herfst hun meerwaarde laten zien. Of het kwik nu tegen de dertig graden loopt of het buiten ijzig koud is, met de juiste raamoplossingen houd je controle over het daglicht, inkijk, insecten én je energierekening! In deze blog vertellen we je graag meer over deze mooie Luxaflex® producten.

Combineer raamdecoratie

Door alvast na te denken over het isoleren van je huis in de winter, sta je straks niet in de kou. Wist je dat er tot wel 50 procent van de warmte in huis via de ramen kan ontsnappen? Door de combinatie van gordijnen en zonwering kun je licht en warmte goed reguleren. De combinatie geeft een extra warm stijlstatement waardoor de ruimte direct behaaglijk wordt. Betreft zonwering zijn Luxaflex® Duette® Shades de meest isolerende optie. De speciale celstructuur van de Shades werkt isolerend door de honingraatvorm. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt namelijk als een isolatiedeken. Met Duettes bespaar je uiteindelijk 10 tot 46 procent op je energiekosten voor verwarming/verkoeling.

Zonwering voor je thuiskantoor

Met name als je thuis werkt is het vervelend als zon reflecteert op je beeldscherm. Bovendien zorgt een te warme ruimte voor concentratieverlies en hoofdpijn. Zonwering als Plissé Shades en Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® filteren het licht op subtiele wijze. Je kunt met de stijlvolle Plissé alle kanten op. De collectie bevat lichtdoorlatende, semi-transparante of een combinatie van transparant en verduisterende stoffen. In de collectie Plissé Shades vind je zelfs stoffen met een Topar®(Plus) behandeling. Deze kaatst tot wel 65% van de zonnewarmte terug.

Horren, ook nu!

Met horren hou je insecten buitenshuis, ook in de herfst en winter. Door een warme nazomer blijft de huissteekmug rond het huis hangen terwijl de wintermug in aantocht is. Met onze steeds zachtere winters zien we deze mug vaker en dat kan heel vervelend zijn. Mijd je de insecten liever ook in de winter, denk dan aan een handige Hor die je het gehele jaar kan laten zitten. Een rolhor, eventueel in combinatie met een plissé of rolgordijn, is bijvoorbeeld ideaal. Ze zijn bovendien uitermate geschikt voor een dakraam of draai-kiepraam. De Luxaflex® Horrencollectie wordt op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat je verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij je raam- of deurkozijnen. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren. In de winkel kunnen we je er alles over vertellen.

Stijlvolle jaloezieën in de herfst

Jaloezieën zijn een stijlvolle klassieker en Luxaflex® blijft deze collecties doorontwikkelen met moderne stijlen en kleuren. Zo is de collectie aluminium horizontale jaloezieën onlangs uitgebreid met mooie nieuwe kleuren. De collectie omvat trendy pastelkleuren, luxe ogende metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot uiting komt. De collectie houten jaloezieën bestaat uit zowel natuurlijk hardhout als stijlvol imitatiehout dat extra duurzaam is. Kies uit prachtige natuurlijke nerven, strakke grijstinten of trendy kleuren voor een unieke stijl. Een warme en gezellige stijl, precies wat de gure herfst nodig heeft!

Ben je benieuwd naar de collecties en mogelijkheden voor jouw huis? Kom naar onze winkel om deze te bekijken. Van 15 september t/m 31 oktober 2020 ontvang je bovendien de 4e Duette® of Plissé Shade, Horizontale of Houten Jaloezie gratis en krijg je 15% korting op Horren. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk het online inspiratiemagazine!

Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor een persoonlijk advies!