Moodboard:summervibes

Slogan logo Dat is een goed idee!

Het is zomer! Omdat veel mensen zich voorbereiden op een ‘staycation’, lieten de stylisten van Kobe zich deze maand inspireren door summer vibes: warm, kleurrijk en relaxt. Het genieten van de kleine dingen in het leven. Met dit kleurrijke moodboard breng je zoveel mogelijk zomer in je interieur.

Blijf je thuis deze zomer? Creëer je eigen vakantie plekje thuis met een zomerse twist. Of het nu binnen of buiten huis is: je kunt heerlijk relaxen op een chaise lounge, een luie hangmat of een bankje. Voeg er kleurrijke accenten aan toe om het geheel op te fleuren!


Kleurenpalet voor juni

Warme zomertinten met zonlicht zijn de inspiratiebron voor deze look. Verschillende oranje en gele tinten worden in balans gebracht door de toevoeging van beige en natuurlijke, groene accenten. Deze combinatie brengt het vrolijke zomergevoel in deze look naar boven.

Geel combineren in je interieur

Geel matcht heel goed met andere kleuren, vooral als je niet te heftig wilt uitpakken met de kleur. Met groen bijvoorbeeld, in planten of meubels. Vanwege het natuurlijke karakter van groen en geel is een gordijn met een bloemenprint of varens een mooie optie die een botanische sfeer aan je interieur geeft. Daarbij maken diepe natuurtinten zoals donkergroen en bruin het geheel extra tropisch. Met een wit of beige kleur geef je je interieur een serene, koele zomersfeer.

Eyecatcher geel

Vind je het eng om bijvoorbeeld een hele muur geel te verven? Begin dan eerst subtiel met de kleur te verwerken in je interieur. Zo kun je in ieder geval wennen aan de kleur en het eventueel steeds verder uitbreiden. Okergeel is een prachtige kleur dat zowel aandacht kan trekken als subtiel opgaat in bijvoorbeeld aardse tinten. Werk dan met gele details. Denk aan okergele gordijnen, kussens,kaarsen of kleden.

Stoffentips

Kobe heeft een brede selectie aan lichte, luchtige stoffen voor zomer gordijnen, meubelstoffering en accessoires. Bekijk de selectie op de website van Kobe of bezoek onze winkel! We laten je graag alle mogelijkheden voor stoffen, gordijncombinaties en confectiewijzes zien. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kun je ook een afspraak maken.