Moodboard: letthe lightin

Slogan logo Dat is een goed idee!

De lente gaat over in de zomer. Ons leven wordt lichter en de zonnestralen vullen ons huis. Het Kobe moodboard ‘Let light in’ dient volgens het merk als inspiratiebron voor ons allemaal. Net als dat we vooruit kijken naar betere tijden, zo laten we ook de lente achter ons en maken plaats voor het zomerlicht om onze interieurs op te warmen.

Het kleurenpalet van dit moodboard is zacht met gebroken wit, lichtgroen en hemels grijs gecombineerd met matte houtskool en donkergroen als accent. Het is een lichte en luchtige look die veel daglicht binnen laat.

Ideaal voor het filteren van daglicht, maar met behoud van een zonnig, licht interieur zijn vitrages en in-betweens. In de collectie van Kobe vind je gevarieerde stijlen, texturen en kleuren. Vitrages kunnen goed gecombineerd worden met gordijnen en passen bij veel interieurstijlen.

Eerlijke en vertrouwde kleuren

Gebruik lichtere kleuren voor vitrages en in-betweens om meer licht de ruimte in te laten schijnen. De meest populaire kleuren bij Kobe zijn wit en gebroken wit. Veel van de Kobe vitrages en in-betweens zijn passend als vouwgordijn. Kijk hier welke stoffen er geschikt zijn.

De stylisten van Kobe worden ook blij van trendy zachte pasteltinten: deze zijn geweldig om een subtiel kleureffect toe te voegen aan je interieurstijl. Ga je voor een lichtere kleurtint ten opzichte van het gordijn dan creëer je een goede kleurbalans voor het raam.


Ben je geïnspireerd geraakt door de frisse lentelook van Kobe? Bezoek onze winkel voor meer inspiratie of plan een afspraak in voor een frisse vernieuwing van je interieur.