Moodboard vande maand:little pleasures

Slogan logo Dat is een goed idee!

De Kobe look van deze maand is geïnspireerd op kleine geluksmomentjes, die we in deze tijd alleen maar meer zijn gaan waarderen. Een gezellige lunch of diner met vrienden en familie thuis, of juist een lekker hapje eten buiten de deur. Met deze tips van de Kobe stylisten creëer je een gemoedelijke, intieme sfeer in huis:

Intimiteit versus social distancing

“Social distancing is het ‘nieuwe normaal’ geworden sinds de uitbraak van het Covid-19 virus. Met een beetje creativiteit creëer je thuis je eigen intieme ruimtes door accessoires toe te voegen aan je persoonlijke stijl.” Het gebruik van kleur is hiervoor volgens de stylisten ideaal. “Relaxte en gemoedelijke kleurcombinaties geven de ruimte direct een trendy uitstraling. Wil je iets meer lef tonen? Kies dan voor een accentkleur die net voor dat kleine beetje drama zorgt. De stijl en kleuren die jij kiest vertellen een verhaal over jou, maak het vooral helemaal eigen!”

Kleurenpalet voor dit moodboard

Zachte groentinten in combinatie met cognac, daarmee creëer je direct een relaxte en gemoedelijke setting. Kies ook eens voor een ronde eettafel in plaats van vierkante of rechthoekige, dit zorgt ervoor dat je meer interactie hebt met elkaar. De kleuren in dit palet zijn tijdloos en passen in principe bij elk seizoen.

De stoffen voor deze look

Het nieuwste assortiment vlekvrije meubelstoffen van Kobe is perfect voor gebruik op stoelen en banken die dagelijks worden gebruikt, of voor mooie volle gordijnen. Deze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in prachtige texturen en kleuren. Bekijk hier de Fibreguard collectie of bezoek onze winkel! We laten je graag alle mogelijkheden voor stoffen, gordijncombinaties en confectiewijzes zien. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kun je ook een afspraak maken.