Het leukstebehang voorde kinderkamer

Slogan logo Dat is een goed idee!

Is er een kleintje op komst of is je kind toe aan een nieuwe kamer? Met behang kun je de sfeer voor een baby- of kinderkamer goed bepalen of veranderen. Laat je in dit blog inspireren door de leukste behangetjes!

Dierenthema

Kinderen zijn gek op dieren. Ze hebben iets lieflijks en spreken tot de verbeelding. Het is daarom leuk te kiezen voor een dierenthema op een babykamer of kinderkamer. Behang uit de Tout Petit collectie van Eijffinger past daar goed bij. Kies je voor ondeugende vosjes, lieve hertjes of juist stoere paarden. De Tout Petit collectie is als de levendige verbeelding van een kind, diep verzonken in zijn eigen fantasie. Een collectie vol onbevangen verwondering, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van.

Combineer het behang met neutrale, natuurlijke tinten op de wand, in de gordijnen en op de vloer of kies voor een kleur die ook in het behang terugkomt. Jouw Binnenhuisadviseur kan je hierover adviseren! Kies ook voor accessoires waarin het dierenthema terug komt. Bijvoorbeeld een lampje in de vorm van een konijntje of een poster met een eekhoorn.

Subtiel patroon

Om vrolijk van te worden: een patroon van strepen, stippen of hartjes op de wand. Met een subtiel patroon zit je altijd goed en het is gemakkelijk om strepen en stippen te combineren met verschillende kleuren of laat de kleur uit het behang terugkomen op een andere wand of in de accessoires.

Kleurrijk

Vogels, bloemen, auto’s, ruitjes, citroenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de behangcollectie van Eijffinger. Kleurrijk behang is prachtig voor op de babykamer of kinderkamer, je wordt er gelijk vrolijk van!

Kies je voor een kleurrijk behang met een drukke print? Hou dan het kleurenpalet van het behang ook aan voor de rest van de kamer. Op deze manier wordt de slaapkamer niet té druk en overdadig en hou je het geheel mooi in balans.

Wil je advies over de inrichting van de baby- of kinderkamer? Of ben je benieuwd hoe deze behangsoorten er in het echt uit zien? Kom dan langs in de winkel of maak een afspraak!