Mooie muren metde Topaz-collectie vanEijffinger

Slogan logo Dat is een goed idee!

De nieuwste behangcollectie van Eijffinger heet Topaz en is een schitterende collectie vol fonkelende facetten. Met behang uit deze stijlvolle collectie breng je een vleugje glamour in je interieur. Kijk je mee?

Kleuren van edelstenen

Van sneeuwwitte bergkristallen tot de gele barnsteen en van de paarse amethist tot majestueus blauwe topaas en groene jade. De kleuren van het behang uit de Topaz-collectie van Eijffinger zijn geïnspireerd op de kleuren van edelstenen. Het resultaat: een ingetogen palet aan diepe en eclectische kleuren.

Luxe effect op de muur

Door deze kleuren te combineren met glimmende patronen vol twinkelingen als de sterrenhemel, doorgroefde blokken van glanzend natuursteen en golvende bewegingen en doorleefde lijnen ontstaan rijke dimensies en structuren. Glans wordt gecombineerd met mat voor een wel heel speciaal en luxe effect.

Zo combineer je het behang in je interieur

De Topaz-collectie ademt warmte en luxe uit. Dat komt met name door het gekozen ingetogen kleurenpalet en de fraaie dessins en structuren. Met een behang van Topaz op de wand creëer je enerzijds rust en anderzijds spanning. Het behang is door de diepe, natuurlijke kleuren prachtig te combineren met donker hout, velvet meubels en accessoires met een vleugje goud. Het chique behang geeft een ruimte net dat extra’s waardoor het geheel spannend én glamour wordt.

Ben je benieuwd naar deze en andere behangprints? In onze winkel liggen de behangboeken voor je klaar. We adviseren je ook graag over de combinatie van vloer- wand- en raamdecoratie voor de woonkamer, maar natuurlijk ook de andere ruimtes in huis.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.