slogan logoDat is een goed idee!

James heeft voor elke vlek een oplossing.

Als erkende Binnenhuisadviseur is uitstekende service voor ons vanzelfsprekend. Ons advies houdt niet op na levering en montage, integendeel. Daarom adviseren wij James voor onderhoud van uw waardevolle vloeren, zitmeubelen en raambekleding. James heeft in eigen huis methodieken ontwikkeld voor het verwijderen van de meest uiteenlopende vlekken en voor elke situatie een oplossing én een product voor vlekverwijdering. James heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u snel een oplossing kunt vinden voor de vlek die u wilt verwijderen, onderhoudsadvies kunt vinden en producten kunt bestellen. Na ontvangst van uw bestelling krijg u van ons bericht dat het product in onze winkel kan worden afgehaald.

bekijk de vlekkenwijzer

Voor het beste onderhoud van vloeren en meubelen in de regio Almere, Lelystad en Dronten ga je naar Sickmann Woninginrichting, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Sickmann Woninginrichting jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.