Sluiten

Gratis online moodboard maken

We hebben een hele handige applicatie gemaakt waarmee je snel een eigen moodboard kunt maken. Het laat jou eenvoudig een sfeer neerzetten die je graag in huis zou zien. Met zo'n moodboard als leidraad kun je aan de slag met het aanpassen van jouw interieur!

Vraag de mening van je Facebook vrienden door het moodboard te delen of vraag het professionele - maar vrijblijvende - advies van Sickmann Woninginrichting. Veel plezier!


Online moodboard maken

aan de hand van de vijf woonstijlen van NL Label.

Sickmann Woninginrichting heeft met het eigen huismerk NL Label 5 woonstijlen ontwikkeld die een goede basis vormen voor het online moodboard maken. Bekijk de stijlen hieronder en ga daarna zelf aan de slag met het moodboard.

 • Woonstijl Basic&Puur

  Een inrichting die teruggebracht is tot de essentie. Met eerlijke, liefst natuurlijke materialen en heldere constructies. Geen overdaad, maar eenvoud, met wel soms een speelse twist. En een kleurenpalet waarop wit- en grijstinten de overhand hebben. In een Basic&Puur interieur mag geleefd worden, een mix van woonstijlen. Rechte lijnen met hout, beton en linnen als materialen. Veel uni's, gestreepte stoffen en grafische prints.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Modern&Design

  Objecten, zoals een meubel, een lamp of een kunstobject, die tot het minimum - hun geraamte - zijn teruggebracht. Scherpe contrasten en contouren. Eindeloos herhaalde, haast hallucinante geometrische patronen. En veel grafisch zwart en wit met bijvoorbeeld lekker hard blauw of geel.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Industrieel&Vintage

  Buizen, constructies, stalen raamkozijnen, het patina van intensief gebruik en ouderdom: het hoeft niet verbloemd, verdoezeld of bekleed te worden. Want juist door het zo kaal mogelijk te tonen zie je het fraaie lijnenspel, de ritmiek en de schoonheid van alles wat echt en functioneel is.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Landelijk&Lifestyle

  Een beetje klassiek, maar lekker nonchalant en niet stijf of streng. En vooral heerlijk comfortabel. Dus met flink wat kussens en behaaglijke plaids, zelf gekwaste nachtkastjes en kaarsen als sfeermaker en een natuurlijk kleurenpalet. Het Franse platteland en brocante als inspiratiebron.

  Naar de moodboard-app
 • Woonstijl Stijlvol&Klassiek

  Vergeet het strenge donker eiken dat vroeger voor klassiek doorging. Hier gaat het om een romantische, lichte en bijna lieftallige woonstijl. Vol vrouwelijke elegantie, met romig wit, tere pasteltinten en ragfijne bloemdessins. Gecombineerd met een enkele vondst uit de brocante, kant of fijne weefsels.

  Naar de moodboard-app

Liever samen een moodboard maken? Ik help je graag!

Pascal Sickmann
Interieuradviseur vloeren, ramen en wanden

Adres

Zoetelaarspassage 2
1315 AX Almere

Contact

036-5331906
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke donderdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.