De juiste sfeer voor jouw interieur

Ontdek de mooiste wooncollecties van dit moment, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Met ons uitgebreide assortiment weten wij kleuren, materialen en meubelen perfect te combineren. Passend bij jouw unieke woonsmaak! Samen maken we jouw woondromen tot een echt thuis. Kom langs voor een interieuradvies en laat je compleet ontzorgen door ons vakmanschap. 

Inspiratie wooncollectie

Ontdek onze woon collectie

Ontdek onze woon collectie

Ontdek de mooiste wooncollecties, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Samen maken we jouw woondromen waar.

Al je favoriete wonen merken

Meer weten over onze wooncollectie?

Laat je adviseren!

Tijd voor een nieuw interieur? Alles tegelijk aanpakken is vaak een grote stap, maar met kleine aanpassingen kan je al een groot resultaat behalen. Onze ruime wooncollectie bevat onder andere merken als ZuiverDutchboneDyyk en Bodilson. Kom naar ardesch living & soul en laat je inspireren op het gebied van meubelen, accessoires, kleuren en meer. Onze vakkundige experts staan voor je klaar om, naar aanleiding van jouw wensen, jouw interieur in te richten op basis van de nieuwste trends!

Inspiratie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Sickmann Woninginrichting

We inspireren je graag met tips en trends. Door middel van blogs, vlogs en magazines, maar ook door je binnen te laten kijken bij klanten waar we hun thuis creëerden. Zij vertellen je alles de manier waarop wij tot hun persoonlijke stijl zijn gekomen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Merken waar wij achter staan

In onze winkel en advies werken wij alleen met hoogwaardige merken. Ons doel: kwaliteit leveren met onze hoogwaardige producten, merken en innovatieve oplossingen. Wij adviseren alleen hetgeen waar wij zelf achter staan! Hieronder lichten wij enkele merken voor je uit waar wij graag mee samenwerken.

Zuiver

De collectie van Zuiver design varieert van Zuiver stoelen en tafels tot lampen en vloerkleden en bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld. De collectie is net even anders dan wat je gebruikelijk in een meubelcollectie van andere merken zal vinden.
 

Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers biedt de collectie alles aan wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen.

 

De meubels van zuiver zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur, maar hebben toch ieder een hele eigen identiteit. Zuiver producten blijven jarenlang mooi!

Ontdek de complete Zuiver collectie bij Sickmann Woninginrichting in Almere en de voordelen van ons interieuradvies.

 

Dutchbone

Dutchbone is een merk dat de wereld over reist om inspiratie op te doen voor hun collecties designmeubels. Dit resulteert in collecties vol unieke producten met prachtige kleuren en vormen die een combinatie zijn van industrie en ambacht. 

 

Of je nou in een loft woont in New York, op een woonboot in Amsterdam of ergens op het platteland, er is altijd iets van Dutchbone dat bij u en uw interieur past. Hulp bij nodig? Maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies. 

 

Door de reizen over de hele wereld is er meer dan genoeg inspiratie om de collecties elke keer weer te vullen. Dutchbone is altijd in beweging en zal dan ook niet snel gaan vervelen! Goed om te weten is dat de collecties goed betaalbaar zijn. Ontdek de complete Dutchbone collectie bij Sickmann Woninginrichting in Almere en de voordelen van ons interieuradvies.

 

Dyyk

De collectie van Dyyk bestaat uit banken, fauteuils, salontafels, stoelen en tafels. Meubels waarover is nagedacht: modern en eigentijds, maar altijd met oog voor functionaliteit en gebruik.
 

Stof of toch juist leer, keramiek of eikenhout: de materiaalkeuze voor je nieuwe meubel is erg belangrijk. Deze bepaalt uiteindelijk dé uitstraling van je fauteuil of eetkamertafel. Dyyk maakt gebruik van natuurlijke, duurzame materialen als hout, keramiek en linnen. Het gebruikte eikenhout is afkomstig uit Europa en wordt met de grootste zorg in Nederland geproduceerd. Ontdek de complete eigenzinnige van Dyyk meubel collectie bij Sickmann Woninginrichting in Almere en de voordelen van ons interieuradvies.

Bodilson

Bodilson houdt niet van voorspelbare combinaties maar mixt graag. Een strakke design hoekbank met een vintage kleed op de vloer en een grote vintage lamp erbij. Accessoires mogen Franse potten en vazen zijn of juist een koeienvel uit Oostenrijk.

 

Elk meubel van Bodilson is uniek. Niets is standaard maar alles heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Dat geld voor alle collecties. Van stoere lampen tot gezellige tafeltjes en van bijzondere banken tot knusse kussens.

 

De vintage stoelen en verlichting van het Nederlandse Bodilson zijn handgemaakt. Hierdoor is elke gewenste combinatie mogelijk. Wij van ardesch living & soul helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor interieuradvies!  Ontdek de complete Bodilson collectie bij Sickmann Woninginrichting in Almere en de voordelen van ons interieuradvies.